ontmoetingsplek - Bonmaché - media
Huis van gebed - training - podium

Concert Matthew Ward

  • 20:00

De Amerikaanse zanger Matthew Ward zal samen met een aantal geweldige muzikanten zijn prachtige songs laten horen in drie prachtige theaters. In een intieme setting zingt hij nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele beroemde 2nd Chapter of Acts zingen zoals ‘Easter Song’, ‘Mansion Builder’ en ‘Which way the wind blows’.

Ward is een echte pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het beroemde trio 2nd Chapter of Acts waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en geweldige close-harmony songs.

Zijn komst in maart naar Nederland is uniek en tekent de bijzondere band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal geweldige muzikanten zijn prachtige songs laten horen in drie prachtige theaters. In een intieme setting zingt hij nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele beroemde 2nd Chapter of Acts zingen zoals Easter Song, Mansion Builder en Which way the wind blows.

Hij zal hierin worden bijgestaan door geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline. Met Henk Doest op piano en Jan-Peter Beijersbergen op gitaar staan deze concerten garant voor een unieke ervaring waarbij de oren op en top muzikaal verwend worden.

Bonfire, 24 maart, 20.15 uur
www.matthewward.com
Tickets KLIK HIER via TrueTickets