ontmoetingsplek - Bonmaché - media
Huis van gebed - training - podium

Nieuws

Movienights: filmavonden in Bonfire

Categories: Nieuwsberichten

war-room

Facebook flyer en Instagram 600 x 600 px.inddIn het nieuwe seizoen zal er in Bonfire maandelijks een film te zien zijn die niet in de bioscoop wordt vertoond. De eerste zogenoemde Movienight is op 7 oktober met de film War Room.

Elke eerste vrijdag van de maand zal er een film gedraaid worden in Bonfire,  met uitzondering van de maand november, dan draait de film de tweede vrijdag. Met de Movienights wil Bonfire mensen graag inspireren en, wanneer van toepassing, aanzetten tot actie.

Voorprogramma
De films worden tijdens de Movienights om 20.30 uur gestart, maar vanaf 19.30 uur is de deur van Bonfire al open met elke maand een verassend voorprogramma. Bij de Movienights gaat het dus ook niet alleen om leuke films kijken, maar is er volop gelegenheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten in de ontspannen atmosfeer die Bonfire kenmerkt. Films die dit seizoen vertoond worden zijn onder andere de twee delen van Gods Not Dead, The Last Reformation en Heaven Is For Real.

Een ticket voor de Movienight in Bonfire kost maar € 3,50 en geeft recht op een gratis consumptie aan de bar. Gebrek aan financiële middelen mag voor Bonfire geen reden zijn om niet naar de Movienights te komen. Wie de entree niet kan betalen, mag zich melden bij de kassa waar gekeken wordt naar een passende oplossing.

Voor alle informatie over de Bonfire Movienight kunt u terecht op onze website www.bonfiredordrecht.nl of op facebook.com/bonfiredordrecht.

 

Noot voor de redactie: voor meer informatie over de Movienights in Bonfire kunt u contact opnemen met Manuel van den Ouden manuel@stichtingvuurenvlam.nl of +31 6 83 69 96 18