ontmoetingsplek - Bonmaché - media
Huis van gebed - training - podium

Nieuws

Break Free Worship onderdeel van Stichting Vuur en Vlam

Categories: Nieuwsberichten

Stichting Vuur en Vlam, de exploitant van Bonfire in Dordrecht, heeft afgelopen zomer een samenwerkingsovereenkomst getekend met de beste kerkband van Nederland, Break Free Worship. De band is daarmee onderdeel geworden van de stichting. Break Free Worship blijft haar eigen koers varen, maar heeft met deze samenwerking de nodige juridische steun om zich verder te kunnen ontwikkelen op professioneel vlak.

 

Zelfde doelstelling
Directeur Erwin Wietses van Stichting Vuur en Vlam en de manager van Break Free Worship, Job Smit hebben samen de handtekening gezet onder de overeenkomst. Wietses: “Vanaf het begin van onze samenwerking rond de Bonfirenights ervaarden we een klik op het gebied van onze visie en hoe we daar vorm aan willen geven. Een van onze doelen is het herstel van Gods aanwezigheid in aanbidding in Nederland. Break Free Worship past daarom heel goed binnen de doelstelling van Stichting Vuur en Vlam.

Bandleider Rachel van Meeuwen, manager Job Smit en muzikaal leider Bert-Jan Verburg bij het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst met Stichting Vuur en Vlam namens Break Free Worship.

Belangrijke stap
Ook vanuit de band wordt enthousiast gereageerd. Rachel van Meeuwen, bandleider is blij met de samenwerking: “Wij zien Bonfire als een onwijs bijzondere plek waarvanuit ons land wordt gezegend en uitgedaagd dieper te gaan met God! Daar willen we graag aan bij dragen.” Manager Job Smit ziet de samenwerking met Vuur en Vlam als een belangrijke stap voor de band in de ontwikkeling van hun bediening om mensen mee te nemen in aanbidding naar God: “Ik ben blij met deze samenwerking omdat het ons de mogelijkheid biedt om vanaf een vaste plek stad en land te dienen in praise en worship.”

 

Break Free Worship verzorgt ook dit seizoen de aanbidding tijdens het merendeel van de Bonfirenights in Bonfire. Daarnaast treden ze met regelmaat op in kerkdiensten en op worshipfestivals. Wie Break Free Worship wil boeken kan daarvoor terecht op www.breakfreeworship.nl.