ontmoetingsplek - Bonmaché - media
Huis van gebed - training - podium

Over ons

ons1

Bonfire is een initiatief van Stichting Vuur en Vlam. Projectleider Erwin Wietses: “De Bonifatiuskerk is een plek waar mensen geïnspireerd en opgewarmd worden om samen relevant te worden voor de stad Dordrecht en ver daarbuiten. Daarnaast is de kerk van oudsher een plek waar God aanbeden wordt en ook dat willen we herstellen in deze kerk. Aanbidding is in zijn puurste vorm je leven inzetten voor God en de mensen om je heen! Kortom: alle ruimte voor het eerste gebod: ‘Heb God lief boven alles en je naasten als jezelf’. Terug naar de oorspronkelijke bestemming van het gebouw…”

Bonfire richt zich vooral op jongeren, maar iedereen is welkom om langs te komen. Dordrecht heeft een grote diversiteit aan culturen en dus is er plaats voor een multiculturele gemeenschap, waardoor niet alleen persoonlijke verrijking ontstaat, maar ook een groeiende verbondenheid en betrokkenheid bij zowel elkaar als voor de stad. Elkaar ontmoeten kan bij Bonfire heel laagdrempelig bij de pooltafel, door een spelletje darts of een gesprekje aan de bar bij een lekkere cappuccino. Iedereen is welkom om mee te doen aan verschillende activiteiten die in Bonfire plaatsvinden, zoals: gebed, de shop/atelier, concerten, events en een lokaal TV-programma.

Elkaar ontmoeten in Bonfire geldt ook voor diverse kerken en organisaties. De volgende kerken en organisaties zijn bij dit project aangehaakt: Baptistengemeente Dordrecht, Evangelische Gemeente Jozua Dordrecht, Kerk van de Nazarener Dordrecht, Power of Prayer Church, Youth with a Mission, Young Life, Vrij Zijn huis Dordrecht en Mootiv Media and More. Bonfire staat open voor samenwerking met meer organisaties en kerken. Haakt u ook aan?