HUIS VAN GEBED

Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel zoeken. Ik zal me door jullie laten vinden – spreekt de HEER – en ik zal in je lot een keer brengen. (Jer. 29:13-14)

Bonfire is een gemeenschap van gebed, aanbidding, ontmoeting en training. We willen God ontmoeten in de kracht van de Heilige Geest en mensen helpen Jezus toegewijd te volgen.
In het Huis van gebed komen bidders op verschillende momenten in de week samen om God te aanbidden en voorbede te doen. (kijk ook goed op welke lokatie de bijeenkomst is)
Je bent van harte welkom om mee te bidden op een van onze wekelijkse gebedstijden:

Dinsdag:
15:00 – 17:00 | Samen in Gods aanwezigheid (Jozua, Sikkelstraat 2 Dordrecht, ingang rechts om de hoek via fietsenstalling )
19:30 – 22:00 | City on a Hill. (Grotekerksbuurt 44 Dordrecht)
Woensdag:
08:00 – 09:00| Ondernemers gebed (Vriesestraat 119 Dordrecht)
Vrijdag:
10:00 – 12:00 | Samen in Gods aanwezigheid (Jozua, Sikkelstraat 2 Dordrecht, ingang rechts om de hoek via fietsenstalling )

Andere ‘prayer events’
Elke laatste vrijdag van de maand Nightwatch van 22:00 tot 2:00u. (Jozua, Sikkelstraat 2 Dordrecht, ingang rechts om de hoek via fietsenstalling )

Elke laatste zondag v/d maand: Bonfire Night | 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Een aanbiddingsavond met wisselende bands en sprekers. Gods aanwezigheid staat centraal. We aanbidden God en strekken ons uit naar meer van zijn Geest en zijn Koninkrijk.

Meedoen?
Graag willen we het huis van gebed gevuld zien met mensen die God zoeken! Als je interesse hebt om mee te doen, laat het ons weten via het contactformulier hieronder (of kom gewoon eens langs: Vriesestraat 119).

CONTACT

    Geen evenementen gevonden!